Bli vuxen...

En fd arbetskamrat har en ost och vinblogg som jag bara älskar men när jag läser den så känner jag mig alltid så omogen...som att någon säger, du, dags att växa upp nu och sluta äta Icas brieost och dricka bag-in-a box viner.

Tror verkligen att jag ska ta och sätta mig in i den godare världen!

Snart...

Får jag äntligen åka ut och bo i husvagn igen. Som jag längtat! Beger oss till Åhus för en vecka med beachhandboll. Åker tidigt söndag morgon och gör en paus i Gränna för lite polkainköp och sen vidare. Känns som det kvittar om det blir bra väder eller inte. Jag får åka och ha semester med familjen i alla fall!

Shopping och sol

Shoppat loss lite i Haninge. Hittade ett par helt ok shorts som jag tänkte ha i Åhus för 50 kr på HM. Eftersom man ska vara på stranden i x antal dagar och kläderna brukar vara bra slitna så är 50 kr helt ok att kasta sen så...

Köpte ett bag-in-a-box rosévin också som var helt ok men inte mer...Ingen wowupplevelse i alla fall men fullt drickbart.
 
Dagens höjdarinköp blev i alla fall en ny bikini. Helt plötsligt så hängde den bara på Stadium och passade jättebra!

Blev naturligtvis en sväng in på coop och handla mat för veckan också..

När vi kom hem så la jag mig i solen och bara njöt. Naturligtvis i min nya bikini ;)

Ännu en underbar dag...

Vackert väder! Klev upp tidigt och började dagen med att åka ner till affären och handla mat till de stackars katterna som var utan tydligen.

Gick sen ut i solen och la mig men blev så sjukt rastlös att jag började klippa gräsmattan istället. Jag verkligen älskar att klippa gräset. Känner en sån tillfredställelse när det är färdigt och jag ser hur bra det blev. Jag vet, lite konstigt kanske men så är det.

Snälla grannen bjöd på kaffe och satt där några timmar och surrade. Sen väntade ogräsrensning i rabatter och grusgångar. Också en sån sak som ger mig en märkligt tillfredställelse.

Såg dock nu i spegeln att min rygg tagit en märklig röd nyans så det blir nog sola framsida och ta det lite försiktigt imorgon om det är fint väder!

En underbar dag!

Sov länge...Sen lite frukost och på med kläderna för att åka in till huvudstaden. Dotterns sjukgymnastik var det första som skulle göras...Nästa punkt på agendan var klippning. Min älskade vän och frisör fick besök av oss.

Tanken var att jag skulle göra slingor och klippa håret men dottern bad så snällt så jag struntade i slingorna och lät henne klippa sig i stället. Jag blev nöjd och hon blev nöjd.

Nu blommar min Astrid Lindgren i helt underbar rosa färg också. Karen Blixen blommar i en helt underbar vit färg! Hoppas innerligt på bra väder imorgon!

Mina nya...

Nu har jag Astrid Lindgren och Karen Blixen på altanen. Ingrid Bergman har precis börjat blomma så fint i rabatten och rådjuren lyser med sin frånvaro vilket jag är tacksam över.

Ska bara fundera ut nu var någonstans jag ska fortsätta plantera mina rosor... skulle så gärna vilja ha runda uppmurade cirklar och få plantera olika sorter i varje cirkel men det är nog en dröm som jag får ha för mig själv.

Nej, ska nog ta och planera lite trädgård nu!

RSS 2.0