Just nu...

så mår jag sådär...Paniken sköljer över mig lite då och då. Klarar inte riktigt av allt som jag vill klara av. Stressen river och sliter i kroppen med domningar och sticknigar som följd. Vill att det jobbiga ska vara över men det är det som är problemet, jag vet inte riktigt vad det jobbiga består av....

Skulle jag kunna sätta fingret på exakt vad det är som får mig att må som jag gör så skulle jag ju självklart göra det men jag vet ju inte det.

Nu håller jag tummarna på att jag kan åka och möta min man på IKEA i alla fall på eftermiddagen och handla lite till sovrummet.


Varför är jag inte på banan...

Jag missar en massa saker just nu... Tar fel på tider, missar dagar med inbokade saker och känner att allt verkligen bara hänger över mig nu. Stressen river i min kropp när jag märker att min tid inte riktigt räcker till och inte gör det saken bättre för att jag missar saker. Måste börja skriva upp allt från och med nu...

Men det är likadant varje höst, jag släpper almanackan helt under sommarlov och semester och varje år så är det kaos när allt börjar igen. Så nu blir det att skriva upp allt tills det funkar!

Ny vecka, nya möjligheter

Jaha, då var man igång på riktigt då. Förra veckan mjukstart med två nätter och en eftermiddag och det var lugnt men nu...två nätter ledig två och sen jobba tre nätter.

Just nu så är jag så less så less på gnälliga, griniga, sura, missunsamma människor på mitt jobb att jag håller på att explodera. Trodde att semestern skulle göra folk på bra humör men icke. Funderar allvarligt på att ta ett samtal med min närmaste chef och "skvallra" lite vad som händer bakom hans rygg för nu är jag så jävla less.

Less på att människor ska göra allt så mycket större än vad det är, less på att människor inte bara kan säga "Tack för hjälpen" utan måste lägga till ett "men du missade blabla bla eller du skulla ha gjort så här". Är så  tacksam att jag jobbar mina nätter och bara träffar de värsta max tio min på mornarna men det räcker iof..

Men idag ska jag ut i skogen, ta en lång promenad och bara rensa min hjärna och samla energi för veckan som kommer!


Semestern är över

Jobbat mina två nätter för den här veckan. Riktigt skönt att vara tillbaka. Visst gnälls det som vanligt men jag har lovat mig själv att inte haka på gnället...
Däremot så har dataproblem och äckliga uppdateringar i datasystemet gjort att man är irriterad till max. Det hindrar liksom mig att göra mitt arbete om man säger så. Riktigt irriterande är det ju eftersom våra kortläsare inte fungerar riktigt efter uppdateringarna så vi kan inte dra kreditkort på alla datorer.

Annars har jag haft två bra nätter. Ser fram emot en skön ledig helg nu. Två kattungar ska levereras i kväll och sen bara mysa!

Rain

"Rain, feel it on my finger tips
Hear it on my window pane
Your love's coming down like
Rain, wash away my sorrow
Take away my pain
Your love's coming down like rain"
Madonna

Vaknar till regn idag. Så härligt faktiskt! Min trädgård behöver regn, jag behöver regn!

Två

Två dagar kvar innan jag börjar om att jobba...Alltså onsdag natt. Längtar till att komma igång med vanliga rutiner. Nu väntar jag bara på att skolan ska börja och verkligen alla bitar faller på plats igen.

Hoppas att ångesten försvinner med jobbet. Just nu så är tankarna värre och fler än vanligt. Av den anledningen har jag lagt ner FB under ett litet tag i alla fall...

Fyra kvar

En liten kissekatt flyttade till ny familj idag. Alltså bara fyra kvar. Lilla svarta Sara flyttar på tisdag, Sigge o Tussen på fredag men lilla Greta, sötisen vill ingen ha :(. Mitt hjärta gör så ont för hennes skull. Hon är en busig, fin och go liten kattjej med en massa fart. Men alla som har ringt vill först ha "katten på den översta bilden" och när man säger att det är en hona är det tack och hej...Så tråkigt men så är det. Ska vänta till helgen och sätta ut henne igen på annons men helst skulle jag vilja att hon kom till någon som man känner... Hon är minst och står mitt hjärta närmast så...

Äntligen men ändå inte...

Beställt en ny laptop...Men ångrar mig nog redan...skulle ha tagit en Mac istället för PC. Eller skulle jag det? Visade sig ju att när en simpel grej på sonens Mac gick sönder så skulle det kosta lika mycket som en ny att reparera... En PC är ju i alla fall billig att reparera om något går sönder. Så nu får vi väl se hur nöjd jag blir ;)

Vaknar till

...ljudet av regn! Det underbaraste ljudet som finns just nu!

Lördagkväll

Och jag ligger redan i sängen. Trött som en gammal tant. Eftersom sovrummet är som en bastu så sover jag inte så bra på nätterna och sen har jag alldeles för mycket att göra på dagarna så jag är sååå trött på kvällarna.

Har en oro i kroppen som jag inte riktigt kan ta på och jag hoppas att alla mina föraningar är helt fel. Det kommer att knäcka mig om något ens stämmer känns det som.

Till veckan börjar jag om att jobba också. Ska bli ganska skönt faktiskt. Längtar till alla rutiner som får mig att må bra!

Duktiga vi

I dag har förrådet rivits och vi har börjat frakta bort resterna av det. Det kommer ju att ta ett tag eftersom jag inte kan köra med släp och mannen ska jobba hela helgen. Annars hade vi nog kunnat få en massa massa gjort.

Pallkragar ska fixas också. Vi har bestämt oss för att odla i pallkragar istället för ett stort trädgårdsland. Dels för att det blir enklare när man ska rensa ogräs men även för att det blir enklare att täcka över för de elaka rådjuren som kommer och äter av allt...

Vindskyddet som ska byggas där förrådet nu har stått kommer förhoppningsvis upp i höst och vi kan redan nästa vår handla loungemöbler, plantera rådhusvin, buxbom och Astrid Lindgrenrosor där. Längtar redan till nästa vår :)

Infogar en bild på en av mina kära Ingrid Bergmanrosor


Just nu...

...så är jag lite irriterad på en i omgivningen. Tack och lov så vet inte den personen att jag har en blogg ens så man kan spy galla utan att "riskera nåt". Feg som man är ;)

Det jag bara kan konstatera är ju att ALLA, oavsett ålder, kön och vad man än säger, snackar mer eller mindre "skit" om andra eller som man också säger "gå bakom ryggen". Jag gör det, andra gör det så låt oss nu inte hyckla om det! ALLA använder sig också mer eller mindre av vita lögner någon gång då och då.
Finns inte en människa som talar helt sanning 24-7 365 dagar om året. Det är jag fullt övertygad om. Men självklart tycker jag inte att det är rätt att tala illa om någon eller ljuga...men man gör det ändå ibland för det är mänskligt att göra det, ingen världskatastrof.

Så när en människa i min omgivning (som jag faktiskt har valt bort lite just för att hon pratade så illa om andra människor och jag märkte själv att jag hakade på det hela omedvetet) helt plötsligt försöker vara guds bästa barn och pika folk via statusar på FB så blir det hela riktigt skrattretande. Nu vet jag också att denna människa ser sig som en gåva till världen och ser sig själv som ärligheten personifierad men falskare får man nog leta efter...och ja, jag är jättetacksam över att denna människa inte har adressen till min blogg!








Kattungarna...

Tre sålda...två kvar. Åh vad jag hoppas att någon vänlig själ vill köpa de två små rara kissekillarna som är kvar. Mitt hjärta kommer att gå sönder om inte någon vill ta dom för vi kan inte behålla dom heller...

RSS 2.0