Imorgon

Är det ju midsommarafton! Tillsammans med familj och bästa Camillas hela familj ska det ätas, dansas och ätas lite till....Enda negativa är att vi inte fått till husvagnen så vi kan ta med den...

Nu håller jag tummar för ett bra midsommarväder!

Long time...

Har inte haft lust/ork eller något att skriva om... Har aldrig längtat så mycket efter semester som jag gör nu. Många saker händer och har hänt och jag känner att jag tagit stryk både fysiskt och psykiskt av det.
Och för en gång skull så vill jag inte ens prata och älta om det, inte ens till de som står mig närmast och det kanske är det som är felet...Det kanske är det jag borde göra. Älta, vända ut och in på alla tankar och funderingar som äter upp mig innifrån just nu...

Har svårt att glädjas åt någonting men det kommer väl. Just nu så vill jag bara sova, sova, sova och vara ledig. Längtar så att träffa min kära frisör som faktiskt känner mig så mycket bättre än någon annan människa just nu... för han vet, han förstår, han kan bli arg och skälla på mig. Men det är bara två veckor kvar innan jag ska dejta honom. En låååång eftermiddag på salongen med klipp, färg och en massa terapi ;)

Snart...

...har jag semester! Det ska bli så sjukt fantastiskt skönt. Tretton nätter kvar sen 5 härliga veckor som jag bara ska njuta av. Men nu ska det kollas efter husvagnar!

Födelsedag!

Fyller år i dag och den firas på Astrid Lindgrens Barnsjukhus med Felicia. Lilla lilla tjejen min...som idag har fått lila gips på benet. Glittrar gör det också. Har tillbringat de två senaste nätterna med henne här. Är just nu sjukt rastlös och längtar faktiskt till att mannen kommer ikväll och löser av mig och jag får åka och jobba. Tillbringa dag och natt med okända människor är inte min grej.

Första och andra natten tillbringades med en högljudd tjej som också var 13 år...men betedde sig som 5 ungefär. Första natten sov hennes pappa här och andra hennes mamma. Kände mig inte bekväm med att dela rum med hennes pappa men jämfört med mamman så var han en dröm. Han tjattrade i alla fall inte oavbrutet som hon gjorde.

Idag har en kille kommit in på rummet men han får åka hem kl sex i kväll och sen förhoppningsvis så blir de ensamma eftesom det är helgdag imorgon....

RSS 2.0