MR på Astrid Lindgren

Dottern ska på MR på AL. Och naturligtvis så kommer den där panikångesten smygande. Hatar den. Jag vill vara som jag var före den där dagen 1995 som utlöste allt... Tar små små steg framåt som sen raseras av något och då tar man stora kliv bakåt.

För tre år sen, då trodde jag att jag verkligen var på väg bort från panikångesten och det var jag också. Jag började åka tåg, buss och kunna bestämma saker utan att boka om en massa gånger. Det var en befrielse för hela familjen kan jag lätt säga. Men sen fanns en persons som gjorde sitt bästa för att ifrågasätta och trycka ner mig har jag i efterhand förstått...och se vad denna "vän" lyckades med. Eller rättare sagt vad jag tillät denna människa göra mot mig.
Sakta men säkert så bröts all framgång ner och nu gör jag mitt bästa för att kravla mig upp igen...För min skull...för jag vill ha tillbaka mig själv...jag vill ha tillbaka det jag förlorat på vägen.

Äntligen

Nu är kattungarna här! Sex söta små varelser som ligger och piper och skriker. Längtar redan till 11 augusti när de kan flytta!

Fick även dotterns intyg på skolskjuts idag så från och med i morgon får hon åka taxi till och från skolan. Yippi!

Lördag blir det kolla på husvagnar...Längtar så sjukt mycket! Vill ha, vill ha, vill ha!!!!

Däremot har sömnen idag blivit lidande för att en person på mitt jobb hållit på och skickat mail till min chef och ifrågasatt mig...Kan bara säga att man ska ALDRIG kasta sten när man sitter i glashus....


Håller tummarna för att...

....husvagnen vi ska titta på till helgen inte blir såld innan....Vill sååå mycket ha den. I så fall...Fjällen here we come. Har saknat vintercampingen så sjukt mycket och nu kanske vi kan få ställa den hos en kompis till mannen i Lindvallen. Tro mig, här ska åkas skidor så det står härliga till!!!!

Men även om det inte blir den vagnen så har vi några andra på lut...Ska bli helt sjuk kul med husvagn igen!

Helt värdelös kväll

Ska snart åka och jobba. Allvarligt, när jag jobbar helg så skulle jag med nöje börja kl 20 istället för 22. Ska jag ändå åka och jobba så vill jag faktiskt inte ens börja vara med på myset i soffan. Det blir bara jobbigt att åka iväg då tycker jag. Åker hellre direkt efter middagen, som idag var en riktig höjdare. Rostbiff och Rydbergs Grillpotatissallad. Ibland är det verkligen supergott!

Nu sitter jag i sängen och surfar runt, mannen sitter i soffan och surfar på iPhone, dottern sitter i soffan och surfar....Sonen är inte hemma. Så mysigt är det hemma hos oss när jag ska åka och jobba.

Skogspromenad och äntligen...

Tog med hunden ut på en skogspromenad. Eftersom han inte har haltat på minst en månad så tänkte jag att det var en bra idé. Och det var det ju, i alla fall så haltade inte han något under promenaden....vi får se nu när vi kommit hem och han har fått vila ett tag om det kommer då.

Däremot hade jag inte planerat att ösregnet skulle komma. Solen sken när vi började promenaden men det tog väl inte mer än fem minuter så öppnade sig himlen. Så med andra ord så fick jag hem en skitig men trött och glad hund. Sen att jag kommer att få dammsuga i två dagar innan alla kvistar och all sand åkt ur pälsen...det är en annan sak.

Och idag, äntligen så kommer sonen hem efter att ha varit borta en vecka i Kiel. Pratade en snabbis med honom i tisdags och de hade superbra i alla fall. Har saknat honom massor så det ska bli så skönt att han kommer hem!

Ibland blir man glad

Ställde mig på vågen i morse och den visade på en siffra som jag knappt kommer ihåg att jag vägt;). Kände en sån glädje över att träningen funkar, maten funkar och jag fortfarande har lusten. Kan vara för att jag kom till punkten att nu är det nog!

Har dock ätit en massa Ben & Jerry idag men å andra sidan så unnar man sig aldrig något onyttigt så får man väl ett frosseri utan dess like.


Idioter!!!!

Om man nu har skaffat en hund så innebär det en massa ansvar. Det är ett liv man har ansvar över. Precis som jag skyddar mina barn mot saker som är farligt så gör jag också med min hund. Visst, precis som med barnen så kan man inte skydda dom mot allt men jag kan göra mitt bästa.

Därför blir jag så upprörd när jag ser och hör hundägare som går nere i våtmarken med sina hundar där det just nu KRYLLAR med huggorm. Visst att det händer att hundar blir ormbitna men jag behöver ju inte ta med hunden där det är som värst. En bekant till mig var där nere härom dagen och sprang och träffade på 7 huggisar...Logiken säger: Ta inte med hunden dit då!!!!

Sommar, sommar o sol...

Men ingen jäkla bikini hittar jag. Vill inte ha bikinitrosor som är små som frimärken. Cellulitröven behöver större!
Men inte lika stora som Asien...Var hittar man dom som är lixom lagom?

Överdel mindre problem verkar det som. Där tvekar jag bara mellan halterneck eller vanlig.

Sjukt kul!

Har idag fått århundradets skratt! Läser lite FB-statusar och inser att människan har ju ingen verklighetsuppfattning alls...Sen är människan osmidig nog och ljuger i sin status. Helt fantastiskt....skulle så gärna vilja vara den där "elaka" som skriver "men jag såg ju att det inte var så" men för andra inblandade så håller man tyst.
Iof no big deal, vad folk skriver i statusar är ju faktiskt deras bild av verkligheten men när man vet med fakta och säkerhet att det inte är på det sättet så blir jag bara fnissig och full i skratt. Tro mig, när jag sprang på människan på förmiddagen så höll jag inte på att kunna hålla mig för skratt men gick snabbt därifrån och fnissade.

Nu ska jag sova middag innan det är dags för nattjobb!

Storhandla

Förra helgen skickade jag min man att storhandla för jag orkade bara. Dottern 13 år och sonen 15 år åkte med för det skulle ju handlas billiga Converse på Coop...

Sonen säger två dagar senare: Mamma, jag vill aldrig mer storhandla med pappa, det är ju ett straff!. Och Dottern är snabb att hålla med. Hahaha, det var ju därför jag stannade hemma!

Det finns inget värre än att storhandla eller ja, handla över huvudtaget med mannen. Han ska verkligen titta på ALLT. Har jag skrivit mjölk på listan så måste han ju kolla om det finns andra märken än det vi brukar handla och gärna prova det märket som kostar 22 kr litern bara för att det är en glad kossa som blivit mjöklad istället för vanliga Arla där en ganska menlös kossa blivit mjölkad.
Hyllorna med exotiska varor från andra länder kan ta en halvtimme att gå igenom med önskemål om att prova det mesta "när vi har råd"...
Det finns sen inget värre än när han köper saker som ser goda ut eller som han vill prova för att de ser spännande ut och sen så ligger det i skafferiet eller i kylskåpet och ruttnar. För det var inte så gott eller spännande som han trodde ifrån början och sen kostade det en halv månadslön också....

Så tro mig, det finns anledningar till varför jag mer än gärna åker och storhandlar helt själv. Jämför med att handla med mannen så är det avkoppling på hög nivå!

Återigen förvånad

Förvånas ännu en gång över hur människor fungerar. Läser i Aftonbladet om en 23-årig kille som tagit läsarbilden som vunnit 7100 kr. Det är en bild på en bil som brinner för att den precis krockat med ett tåg. 2 personer omkommer i den olyckan. Vet inte vad jag tycker är mest osmakligt, allt skicka in bilden över huvudtaget eller Aftonbladets reporter som intervjuar killen och börjar med att gratulera honom...

Jag tycker att det är så sjukt osmakligt av kvällstidningarna att har börjat uppmana privatpersoner att skicka in bilder och kontakta dom om "de är på plats" när något händer. Det är inte första gången heller som  inskickade bilder av olycksfall och andra tragedier blir belönade. Inte en tanke på att anhöriga kan ta illa vid sig. Jag skulle i alla fall tagit väldigt illa vid mig om någon gratulerades och även fick betalt för om det hade varit mina anhöriga som omkommit i tågkrocken.





Hmmm

Skulle ha jobbat igår natt men magsjuka satte stopp för det. Allvarligt, hur ont kan man ha i magen på en skala. Tänkte först att det är nog inga problem men insåg efter en timme att det är problem...Bara ringa tre timmar innan man börjar och sjukanmäla sig. Låg hela natten i konstiga kramper i magen.

Idag har jag fått i mig lite mat och dryck men känner mig väldigt skakis...Det här hade jag ju inte planerat! Jag skulle ju ner och träna idag....Jag hoppas innerligt att jag i alla fall kan ta mig ut på en promenad idag även om det så bara blir runt kvarteret.

RSS 2.0